Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad stegt som vildt

Svinemørbrad stegt som vildt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrad, afpudsede
 salt
 peber
 
 Lage:
1 flaskerødvin
5-8 knuste enebær
1 hakket løg
 
 Sovs:
50 g.smør eller olie
1/2 liter.vand eller bouillon
 majsmel til jævning
 rødvin fra lagen
 evt. fløde
 
 
 
Opskrift:
Svinemørbradene gnides med salt og peber og lægges i rødvinslagen 1/2-1 døgn.

Tørres i køkkenrulle og brunes i fedtstoffet i en gryde, vædske tilsættes, steges videre ved svag varme, ca. 1/2 time.

Skyen sies fra, jævnes til med rødvin og evt. fløde. Ved anretning skæres mørbraden lidt på skrå, lidt sauce hældes over.

Serveres med aspargeskartofler og rødbedesalat med ribs.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 39183 gange,
og udskrevet 958 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Benny  -  0000-00-00 00:00:00
Alle tiders scoremiddag