Brun mørbraden, krydr med salt og peber og steg den 15 - 20 min. Rør gorgonzolaen ud i lidt fløde. Blandingen i en tykbundet gryde og tilsæt resten af fløden samt den revne mozarella. Varm igennem under piskning (jævn evt. med maizena udrørt i vand). Smag saucen til med salt, peber og cognac. Anret pasta, fine mørbradskiver og stegte tomater med saucen over samt ristede valnødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 19014 gange, og udskrevet 573 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider