Tør mørbraden med køkkenrulle og drys salt og peber på.
Skræl en appelsin, skær det hvide af skallen og skær den i meget tynde strimler og kog dem 5 minutter i vand. Si vandet fra og gem strimlerne til saucen. Pres saften af appelsinerne.
Brun mørbraden på alle sider i fedtstof i en gryde. Tilsæt appelsinsaft og rom og lad kødet stege 7-8 minutter, vend det og steg 7-8 minutter på den anden side. Tag kødet op og læg tildækket et sted.
Kog saucen ned til ca. 3 1/2 dl. Tilsæt piskefløden og jævn med majsstivelse rørt med koldt vand. Smag til med salt og peber. Si saucen.
Skær kødet i 12-16 stykker og kom dem i saucen. Tilsæt appelsinstrimlerne og sukkerærter i skrå strimler og kog retten igennem.
Kan serveres med frisk pasta og broccoli.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 30416 gange, og udskrevet 744 gange.
Energi:
KJ total 8422 (2005 kcal)
KJ pr. Pers. 2105 (501 kcal)
Vægt ialt 1788 gram
Vægt pr. Pers. 447 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 471 KJ (112 kcal) Protein 7.9 gram Fedt 4.8 gram Kulhydrat 6.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2015-09-28 11:02:35 en meget forvirrende opskrift
Linux - 0000-00-00 00:00:00 Nem at lave - relativ hurtig, og FANTASTISK smag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider