Svinemedalion Florentin med bagt kartoffelmos og ostesovs

Svinemedalion Florentin med bagt kartoffelmos og ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinemørbrad
100 g.bacon
1 pk.hel spinat
3 tomater
 olivenolie
 
 sovs:
5 dl.mælk
40 g.hvedemel
40 g.margarine
100 g.reven Parmesanost
 lidt muskat
 paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Mørbraden skæres i bøffer på ca. 3 cm. Bacon kommes omkring, steges i olivenolie ca. 5 min. på hver side.
Herefter steges tomatbådene. Spinaten skæres groft, svitses i lidt margarine, krydres med salt og peber.

Medalionerne anrettes på spinaten, hæld Mornay sovs over. Pyntes med tomat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12013 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Konrad  -  2011-12-26 23:17:12
lækker lækkrere lækkrest nam hvor smagte det brilliant..... Dette var en stor smags oplevelse... Den smagte så godt at jeg lavede en portion mere til dagen efter.. selv om jeg godt kunne spise den med det samme... hehehe.. 11 point herfra :)

bibi  -  0000-00-00 00:00:00
hvorfor findes denne opskrift under søgning på bagt kartoffelmos?

Mulle  -  0000-00-00 00:00:00
Ja... hvor er kartoffelmosen

martin  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor er kartoffelmosen?