røget svinemørbrad - skæres i skiver og derefter i tern 1 stk. røget svinemørbrad - skæres i skiver og derefter i tern
1
stor bakke champignon 1 stor bakke champignon
1
Broccolihoved 1 Broccolihoved
1
Mornay sauce 1 Mornay sauce
1/2
l.
piskefløde 1/2 l. piskefløde
Revet mozarellaost Revet mozarellaost
2
pk.
frisk pasta, evt. den grønne eller lyserøde 2 pk. frisk pasta, evt. den grønne eller lyserøde
Opskrift:
Svinemørbrad, varmes i smør på panden. Champignon ordnet og skives og vendes sammen med svinemørbraden. Herefter kommes små brocollibuketter der er blancheret på panden sammen med lidt fløde.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken, og kommes derefter i en bradepande. Pandemassen hældes over og der fyldes op med det sidste fløde og mornay sauce. Derefter drysses revet ost over og det varmes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 min. Og så er det klar til servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12471 gange, og udskrevet 252 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider