Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pastabac

Pastabac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stk.røget svinemørbrad - skæres i skiver og derefter i tern
1 stor bakke champignon
1 Broccolihoved
1 Mornay sauce
1/2 l.piskefløde
 Revet mozarellaost
2 pk.frisk pasta, evt. den grønne eller lyserøde
 
 
Opskrift:
Svinemørbrad, varmes i smør på panden. Champignon ordnet og skives og vendes sammen med svinemørbraden. Herefter kommes små brocollibuketter der er blancheret på panden sammen med lidt fløde.

Pastaen koges efter anvisningen på pakken, og kommes derefter i en bradepande. Pandemassen hældes over og der fyldes op med det sidste fløde og mornay sauce. Derefter drysses revet ost over og det varmes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 min. Og så er det klar til servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12471 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu