Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbradschnitzler med valnøddesauce

Mørbradschnitzler med valnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.svinemørbrad
 salt
 peber.
50 g.smør
2 spsk.olie
20 bladebasilikum
2 fedhvidløg
30 g.valnøddekerner
2 1/2 dl.piskefløde
200 g.pastaskruer
 
Opskrift:
Afpuds mørbraden og i tynde skiver og krydr med salt og peber. Varm smør og olie og rist kødet ved stærk varme 2 min på hver side. Tag dem af mens saucen laves.

Hak basilikum, de pillede fed hvidløg og valnødderne og rist det i fedtstoffet i 2-3 min. Hæld fløden på og lad saucen koge godt igennem. Smag til med salt og peber.

Kog pastaskruerne i vand i 10 min og hæld vandet fra. Varm kødet i den varme sauce i 2-3 min og server med pastaskruerne til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9266 gange,
og udskrevet 208 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu