Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbradfad med peberflødesauce

Mørbradfad med peberflødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørbradfad med peberflødesauce, billede 4 Mørbradfad med peberflødesauce, billede 1 Mørbradfad med peberflødesauce, billede 2 Mørbradfad med peberflødesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
150 gram Bacon i tern
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
150 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Mørbraden deles i 8 stykker og bankes ud til bøffer. Brunes i smør og lægges i et ildfast fad.

Løg snittes fint og svitses på panden og hældes over mørbraden. Bacon ristes til det er sprødt og hælds over mørbraden. Vend cocktailpølserne på panden og lægges til side på en tallerken. Champignon renses og deles i kvarte, ristes på panden og hældes over mørbraden.

Peberfrugterne snittes i små firkanter og svitses i smør på panden, når de har fået 3-4 minutter hældes vand og fløde ved. Lad det simre et par minutter og jævn det let med maizena-majsstivelse. Hæld sovsen over mørbraden.

Hæld cocktailpølserne over rettet inden den sættes i ovnen. Retten skal stilles ind i en forvarmet ovn ved ca. 170 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Serveres sammen med salat eller krydret kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (34 stemmer)

Opskriften er vist 77592 gange,
og udskrevet 3508 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15523 (3696 kcal)
KJ pr. Pers. 3880 (924 kcal)
Vægt ialt 2450 gram
Vægt pr. Pers. 612 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 633 KJ (150 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mathias  -  2011-12-17 18:24:13
Superduper mad, jeg synes der manglede lidt smag, men min kæreste var helt vildt med det. Kan helt sikkert anbefales :D Lav maden med noget dejlig rødvin så er det bare rigtig hyggeligt.. :D