Mørbrad med sennep-estragonsauce

Mørbrad med sennep-estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
 dijonsennep
 estragon
 smør til stegning
 
 Sauce:
1 spsk.frisk hakket estragon eller 1 tsk tørret
2.5-5 dl.piskefløde
 
 
Opskrift:
Mørbrad skæres i små skiver, der bankes flade. De smøres med dijonsennep på den ene side, og drysses med estragon. Læg dem på panden med sennepen nedad og brun dem. Imens smøres sennep og drysses estragon på den side der vender opad. Vend skiverne og brun dem. Tag dem op, læg dem i et idfast fad, kog panden af med piskefløde, og hæld det over skiverne i fadet. Sæt det hele i ovnen ca 15 minutter ved 175 grader.

Ris, prøv f.eks. Brugsens blanding af vilde ris og parboiled ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 39246 gange,
og udskrevet 852 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2017-07-04 14:37:27
Den er et sikkert hit

Linda Skjødt   -  2016-07-30 17:43:31
Den opskrift har vi også altid fulgt - bare med sød fransk sennep i stedet. Smager virkelig skønt med ris til 😁