Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Oksemørbrad med bagte rod frugter

Oksemørbrad med bagte rod frugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.blandede rodfrugter (gulerod, selleri, pastinak etc.)
100 g.smør, salt og peber
2 tournedos af oksemørbrad
4 skiverserranoskinke
2,5 dl.Kalvefond
½ dl.Balsamico eddike
50 g.smør
 
Opskrift:
Rodfrugterne skrælles og skæres i passende stykker, f.eks. 3 x 1cm. Bages i ovnen med smør, salt og peber i fad med alufolie over i ca. 20 minutter. Balsamico reduceres i gryde, og fonden kommes ved. Koges ind til passende konsistens. Kold smør i terninger piskes i for smag og konsistens. Kødet steges efter eget valg, og skinken bages sprød i ovnen.

Anrettes på tallerken med rodfrugter nederst, kødet på og skinken på som ”sejl”. Saucen hældes omkring.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 23614 gange,
og udskrevet 551 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu