Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillet duebryst med tomatrisotto

Grillet duebryst med tomatrisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Duebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.risottoris
½ l.kalvefond
½ l.vand
2 skalotteløg
1 fedhvidløg
50 g.parmesan
50 g.tomat tappenade
 salt
 peber
4 stk.duebryst
 blandede skovsvampe
 skalotteløg
 frisk timian
 olie
 
 
Opskrift:
Skalotteløg og hvidløg hakkes fint, og kommes i gryde med varm olivenolie sauteres let og risende kommes ved og vendes rundt væsken kommes ved over 4 gange under konstant omrøring, koges til risende er al dente. Tomat, parmesan og salt& peber kommes ved. Duebrysterne afduppes og grilles til rosarød. Svampene ristes hårdt i olie med hakket skalotteløg og frisk timian.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risotto

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14425 gange,
og udskrevet 278 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2010-05-15 00:18:28
500 gr. risotto ris er nok til et helt regiment, beregn ca. 50-60 gr. ris pr person. brug kogende grøntssagsboulion i stedet, og tilsæt det nænsomt og jævnligt knap 1/2 time, så får du også en cremet risotto. Hold øje med det hvert 2. minut, og tilsæt mere boulion/hvidvin hele tiden. Tilsæt evt. høvlet os (gerne stærk) til sidst og lad det smelte i risotten. Tilføj lidt mere boulion/hvidvin, hvis den bliver for tør. Det må den ikke være.