Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mørbrad i flødepaprika

Mørbrad i flødepaprika, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Mørbrad i flødepaprika, billede 4 Mørbrad i flødepaprika, billede 1 Mørbrad i flødepaprika, billede 2 Mørbrad i flødepaprika, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinemørbrad, afpudset
0.75 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
50 gram Spæk Røget
   
1 spsk. Paprika, edelsuss
   
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Afpuds mørbraden og skær den i 2-3 cm. pæne skiver og vend dem i salt peber og mel.

Skær spækket i små terninger og rist det gyldent Tag det af panden og gem det til at drysse over retten.

Brun mørbradbøfferne på begge sider i fedtet fra spækket. Tag dem af.

Skær løgene i store skiver og rist dem på panden 3-4 minutter sammen med de rensede champignon og peberfrugtterninger. Tilsæt paprika, hæld vandet på og lad det koge op.

Kom bøfferne tilbage i panden og hæld fløden over. Land retten simre under låg i 25 minutter.
Smag til med salt og peber.

Server med en god kartoffelmos og evt lidt salat. Hertil passer en let, ikke for tør rødvin eller øl.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (98 stemmer)

Opskriften er vist 129737 gange,
og udskrevet 7551 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9266 (2206 kcal)
KJ pr. Pers. 2316 (551 kcal)
Vægt ialt 1920 gram
Vægt pr. Pers. 480 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 482 KJ (114 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Grethe  -  2009-04-24 13:34:14
jeg bruge madlavningsfløde så er den ikke så fed.

Tina Marina  -  2008-02-16 08:23:08
Det er rigtig god

hans og grethe  -  2007-02-22 21:28:42
den kan fryses, og divideres med to

Rie2006  -  2007-01-29 00:41:56
Rigtig god og lækker

Jamie Møller  -  2007-01-19 19:37:35
Smagte rigtig dejligt! Havde ikke låg til panden, så lod den stå uden. Dog var det på lidt for lavt blus i starten (3), satte den op til 4-5 og gav den 10 min mere. Desværre "forsvandt" sovsen, formentlig ind i kødet. Men det ved jeg til næste gang, at det ikke skal stå for længe. Det var vel problemet?

cmj  -  0000-00-00 00:00:00
kan retten fryses?? vi er nemlig kun 2...

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Tænkte vist også mest på om de skulle være hele, halve, kvarte eller i skiver, jeg valgte skiver

Anqelie  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker og hurtig at lave, når en har travlt

Hej Per  -  0000-00-00 00:00:00
Der står i opskriften, at du skal riste champignionerne sammen med løgene. Fløde jævner saucen

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Er god og nem at tilberede til mange ting

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Der stod ikke hvad der skulle gøres med champignonerne men jeg skar dem i skiver, jeg jævnede også saucen med lidt majsstivelse rørt op med vand.

Lisbet P.  -  0000-00-00 00:00:00
En virkelig god opskrift, som også er god med ris til

berith  -  0000-00-00 00:00:00
hurtig at lave og bare god

Ole  -  0000-00-00 00:00:00
Smager super godt til bagt kartoffelmos.

Jytte  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig god ret der nemt kan server ris til.

laila  -  0000-00-00 00:00:00
smager dejligt og er let & hurtig at lave