Kommentarer
Grethe - 2009-04-24 13:34:14 jeg bruge madlavningsfløde så er den ikke så fed.
Tina Marina - 2008-02-16 08:23:08 Det er rigtig god
hans og grethe - 2007-02-22 21:28:42 den kan fryses, og divideres med to
Rie2006 - 2007-01-29 00:41:56 Rigtig god og lækker
Jamie Møller - 2007-01-19 19:37:35 Smagte rigtig dejligt! Havde ikke låg til panden, så lod den stå uden. Dog var det på lidt for lavt blus i starten (3), satte den op til 4-5 og gav den 10 min mere. Desværre "forsvandt" sovsen, formentlig ind i kødet. Men det ved jeg til næste gang, at det ikke skal stå for længe. Det var vel problemet?
cmj - 0000-00-00 00:00:00 kan retten fryses?? vi er nemlig kun 2...
Per - 0000-00-00 00:00:00 Tænkte vist også mest på om de skulle være hele, halve, kvarte eller i skiver, jeg valgte skiver
Anqelie - 0000-00-00 00:00:00 Lækker og hurtig at lave, når en har travlt
Hej Per - 0000-00-00 00:00:00 Der står i opskriften, at du skal riste champignionerne sammen med løgene. Fløde jævner saucen
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 Er god og nem at tilberede til mange ting
Per - 0000-00-00 00:00:00 Der stod ikke hvad der skulle gøres med champignonerne men jeg skar dem i skiver, jeg jævnede også saucen med lidt majsstivelse rørt op med vand.
Lisbet P. - 0000-00-00 00:00:00 En virkelig god opskrift, som også er god med ris til
berith - 0000-00-00 00:00:00 hurtig at lave og bare god
Ole - 0000-00-00 00:00:00 Smager super godt til bagt kartoffelmos.
Jytte - 0000-00-00 00:00:00 en rigtig god ret der nemt kan server ris til.
laila - 0000-00-00 00:00:00 smager dejligt og er let & hurtig at lave
|