Karinas mørbrad i fad

Karinas mørbrad i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     
Karinas mørbrad i fad, billede 4 Karinas mørbrad i fad, billede 1 Karinas mørbrad i fad, billede 2 Karinas mørbrad i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Bacon i tern
   
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
   
Opskrift:
Mørbraden skæres i 2-3 cm tykke skiver. Drysses med salt og peber. Brunes på panden i lidt olie. Lægges i et ildfast fad.

Baconen brunes på panden og drysses over.

Panden koges af med fløde som hældes over kødet, revet ost drysses over.

Sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min. til osten er gylden.

Serveres med ris og flutes og evt. en god salat.





karakterer:
Opskriften er vist 105392 gange,
og udskrevet 2693 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15863 (3776 kcal)
KJ pr. Pers. 3965 (944 kcal)
Vægt ialt 1514 gram
Vægt pr. Pers. 378 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1047 KJ (249 kcal)
Protein 14.3 gram
Fedt 21.1 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-30 18:45:31
WOW..... Den ret er "kongemad".... Den kan varmt anbefales at prøve...

  -   2009-12-20 21:44:48
Den er god, men den er fed. Jeg tilsætter gerne et halvt finstrimlet savoykål og lidt mælk for samvittighedens skyld

  -   2009-11-19 18:39:01
Simpelhen bare for lækker ... hvidløg er et hit ... Hvis kigger sig lidt for kan man få mørbrad ret billig ;o)

  -   2009-02-10 12:20:20
God og simpel opskrift - prøv evt. at skifte bacon ud med chorizo i tern og finthakkede hvidløg på panden, når mørbraden brunes.

  -   2008-09-29 18:32:20
Jeg har lidt svært ved at se hvordan en ret med mørbrad kan være en billig ret.

  -   2007-09-06 13:02:21
er det piskefløde der skal bruges

  -   2007-07-05 21:07:34
Dette er simpelthen bare vores livret... Kendte den dog i forvejen men du skal alligevel have 10 i karakter..