Kommentarer
Gitte - 2020-10-31 17:16:03 Ualmindelig lækkert.
Rita - 2011-01-30 21:28:00 Retten er virkelig dejlig, det er ikke sidste
gang jeg servere denne.
Jane - 2007-10-07 22:55:55 Smager dejligt, men 25 min i ovnen er ikke nok !
Lise - 2007-09-26 23:31:24 Pragtfuld ret, ret nem at lave. Skal prøves igen. Butterdejen ruller jeg ud mellen 2 stk. bagepapir . det gør det noget nemmere at arbejde med.
Sandra M. - 2007-02-27 04:17:50 Prøv at servere flødekartofler til istedet, det smager så skønt så skønt
Claus - 2007-02-02 18:09:37 Kanon, lækker opskrift
jane - 2007-01-02 17:21:43 havde lidt problem med butterdejen den revnedre ellers god opskrift som jeg vil bruge igen
Karen - 0000-00-00 00:00:00 Jeg brugte Filo-dej istedet. Det giver en dejlig sprød indpakning, men meget få kalorier, hvilket jo kun er et plus til en i forvejen lækker gæsteret.
Per - 0000-00-00 00:00:00 Bliver der meget væde ved champignonerne kan dette hældes fra, eller de kan svitses lidt længere. Jeg bruger skinkestrimler som kan købes i supermarkedet som så hakkes med kniv, og så bruger jeg også hel rulle butterdej, så skal de ikke samles. Bliver butterdejen meget mørk kan der lægges lidt stanniol over.
Claes - 0000-00-00 00:00:00 man kan også lave retten med marieneret kyllingefilet. smager pragtfuld
Christina - 0000-00-00 00:00:00 Super lækker og nem at lave. skal prøves igen.
Sandra - 0000-00-00 00:00:00 Det er en supergod opskrift. Prikken over i'et synes jeg er at tilføje nogle ristede bacontern og list revet ost.
|