Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indbagt fyldt svinemørbrad

Indbagt fyldt svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indbagt fyldt svinemørbrad, billede 4 Indbagt fyldt svinemørbrad, billede 1 Indbagt fyldt svinemørbrad, billede 2 Indbagt fyldt svinemørbrad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 mørbrader
 salt
 peber
2 spsk.smør
2 spsk.olie
 
 Fyld:
250 g.kogt skinke
125 g.champingoner
1 løg
1 spsk.smør
1 spsk.rasp
1 æggehvide
3 spsk.hakket persille
 
 Endvidere:
1 pakkefrossen butterdej
 
Opskrift:
Befri mørbraderne for sener og hinder. Skær et snit halvt på langs af hver mørbrad og bank dem flade med håndroden. Gnid let med salt og peber. Brun mørbraderne i smør og olie i en gryde eller på en pande. Tag dem fra varmen.

Svits de hakkede sampe og løg i stegesmørret. Tag det fra varmen og bland den hakkede skinke i sammen med rasp æggehvide og persille. Krydr med salt & peber.

Optø butterdejspalderne. Rul dem lidt tyndere og læg dem let taglagt oven på hinanden. Læg mørbraderne sammen to og to med skinke-champignonblandingen imellem. Fold butterdejspladerne omkring kødet. Er der butterdejs tilovers kan det skæres i blade eller strimler og lægges over som pynt.

Pensl med æg og læg den indpakkede mørbrad i et ovnfast fad. Bag ved 225 grader C. alm. ovn i 25 minutter.

Tilbehør salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (51 stemmer)

Opskriften er vist 130544 gange,
og udskrevet 5022 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rita  -  2011-01-30 21:28:00
Retten er virkelig dejlig, det er ikke sidste gang jeg servere denne.

Jane  -  2007-10-07 22:55:55
Smager dejligt, men 25 min i ovnen er ikke nok !

Lise  -  2007-09-26 23:31:24
Pragtfuld ret, ret nem at lave. Skal prøves igen. Butterdejen ruller jeg ud mellen 2 stk. bagepapir . det gør det noget nemmere at arbejde med.

Sandra M.  -  2007-02-27 04:17:50
Prøv at servere flødekartofler til istedet, det smager så skønt så skønt

Claus  -  2007-02-02 18:09:37
Kanon, lækker opskrift

jane  -  2007-01-02 17:21:43
havde lidt problem med butterdejen den revnedre ellers god opskrift som jeg vil bruge igen

Karen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte Filo-dej istedet. Det giver en dejlig sprød indpakning, men meget få kalorier, hvilket jo kun er et plus til en i forvejen lækker gæsteret.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Bliver der meget væde ved champignonerne kan dette hældes fra, eller de kan svitses lidt længere. Jeg bruger skinkestrimler som kan købes i supermarkedet som så hakkes med kniv, og så bruger jeg også hel rulle butterdej, så skal de ikke samles. Bliver butterdejen meget mørk kan der lægges lidt stanniol over.

Claes  -  0000-00-00 00:00:00
man kan også lave retten med marieneret kyllingefilet. smager pragtfuld

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker og nem at lave. skal prøves igen.

Sandra  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en supergod opskrift. Prikken over i'et synes jeg er at tilføje nogle ristede bacontern og list revet ost.