Kommentarer
Gitte P-B - 2012-11-21 21:52:16 Vi pressede en halv citron over fyldet, inden vi snørede den sammen. Det blev super godt. Valgte at putte den i en stegepose, inden den kom i ovnen. Den blev både mør og saftig.
Inge V. - 2011-05-03 12:56:06 Prøvede opskriften med fetaost. Den varme fetaost faldt ikke lige i familiens smag. Næste gang følger vi den originale opskrift, for køddet blev rigtig lækkert og kombinationen af persille og hvidløg er så god.
- 2009-07-09 13:58:04 Må indrømme at jeg blev lidt skuffet over retten. Hvidløgen er for krads... Ikke en god ret for efter min smag
kallepik - 2008-12-08 16:05:01 kanon ret smager godt især med feta
- 2008-05-07 18:26:03 er rigtig lækkert,den ide med fetaen gav
lige det sidste.Er helt sikkert en ret vi vender tilbage til ind imellem.
Hanne
Jens - 2007-08-29 10:24:50 Har prøvet den. Den er fantastisk. Prøv at lægge lidt feta-ost ned i den, det er bare godt.
hej - 2007-03-27 17:13:55 jeg giver nu ikke mine kartofler mere end 30 - 35 min
Per G. - 2007-03-26 00:09:24 60 minutter - er det ikke i overkanten :-?)
Per - 2007-03-11 11:36:15 Ovnstegte kartofer: Kartofler skrælles og skæres i både, vendes med lidt olie og krydderurter efter smag f.eks oregano, basilikum eller timian, lægges i bradepande på bagepapir og steger i ovn ved 200 grader ca. 60 minutter.
Lise - 0000-00-00 00:00:00 Lyder virkelig lækkert... helt sikkert det jeg serverer i morgen til Sankt Hans
boso - 0000-00-00 00:00:00 rigtig god
|