Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Røget ål med røræg

Røget ål med røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Røget ål med røræg, billede 4 Røget ål med røræg, billede 1 Røget ål med røræg, billede 2 Røget ål med røræg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 storstykker røget ål
1 salat hoved
 citron
 purløg
 
 Røræg:
3 æg
3 spsk.piskefløde
 salt
 peber
1 spsk.smør
 
 rugbrød
 
Opskrift:
Pisk æg og fløde forsigtigt sammen. Krydr forsigtigt.

Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde evt. teflonbelagt.

Kom æggemassen i gryden og lad den stivne ved svag varme under omrøring. Når røræggen er cremeagtig tages gryden fra varmen.

Lad røræggen svale af på en tallerken.

Anret de rensede ålestykker på salatblade og læg en skefuld røræg ved hvert stykke. Pynt med citronbåde og dild.

Kan serveres med:
Groft rugbrød eller surbrød.

Tilberedningstid ca. 20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (30 stemmer)

Opskriften er vist 97010 gange,
og udskrevet 1812 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Søren  -  2008-12-15 15:59:52
"Man" kommer da ikke cironsaft på en røget ål! Et salatblad - ok, det kan man jo let fjerne - men ellers bare røræg (evt. med purløg), godt rugbrød og lidt pebber. Find i øvrigt en hjemmeryger der kæler for ålene og er stolt af sine produkter. I supermarkedet er de dyre og kedelige.

Gastro Tom  -  2008-05-30 19:08:16
Virker også fint med lime, små salatblade/baby og radiser.

Kokken i køkkenet  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god smørebrød til både hverdag, og når gæsterne kommer forbi.