Røget unghane med skysauce

Røget unghane med skysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Unghane

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 røget, letsaltet unghane (kan bestilles hos slagteren)
 
 Sauce:
6 dl.kraftig fjerkræfond/sky (bouillonterning + vand )
1 dl.madeira
 maizenamel
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
800 g.små pillekartofler
 
 Grønsager:
300 g.selleri
300 g.persillerod
300 g.porre
300 g.gulerod
 
Opskrift:
Unghanen steges i ovn ved 180 grader C, i ca. 1 time og trækker yderligere 30 minutter.

Sauce:
Fonden koges godt igennem og smages til med madeira. Jævnes med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Krydres med salt og peber.

Grønsager:
Grønsagerne renses og skæres i julienne (fine strimler), dampes i smør og salt i ca. 3 minutter, under låg. De skal stadig være sprøde.

Kartofler:
Kartoflerne koges med skræl på i saltet vand til de er møre. Pilles og holdes varme.

Anretning:
Brystet skæres i tynde skiver og anrettes sammen med lår og vinger på en varm tallerken. Læg de sprøde grønsager omkring, sammen med saucen og kartoflerne.





karakterer:
Opskriften er vist 11525 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu