Avocado skrælles og stenen fjernes. Kødet moses med en gaffel sammen med koriander, hvidløg og limesaft. Smages til med salt og peber. Entrecôte vendes i lidt olie som er rørt op med grillkrydderiet. Steges på tør pande ca. 3-4 min på hver side. Stilles til side et lunt sted for at trække yderligere 6 min. Nachos fordeles på ildfast fad og drysses med osten. Gratineres i ovnen til osten er gyldenbrun.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(9 stemmer)
Opskriften er vist 20845 gange, og udskrevet 427 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider