Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Entrecôte med choronsauce og stegte kartofler

Entrecôte med choronsauce og stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 entrecôte á 175 g
 olie til stegning
 dl.mælk
50 g.smør
1 brevpulver bearnaise
1 tsk.tomatkoncentrat
 salt
 peber
400 g.nye kartofler
1 tsk.tørret timian
250 g.broccoli, buketter
 
Opskrift:
Kartofler skrabes og koges i letsaltet vand. Vandet hældes fra og kartoflerne ristes gyldne på pande sammen med lidt timian.

Entrecôterne steges af på varm pande ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Krydres med salt og peber.

Broccolien koges i letsaltet vand. Smørret smeltes, pulver hældes i under omrøring. Mælk tilsættes og tilsidst røres tomatkoncentrat i.

Entrecôte anrettes med kartofler, sauce og broccoli.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16637 gange,
og udskrevet 292 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu