| |
|
Entrecôte med choronsauce og stegte kartofler
Entrecôte med choronsauce og stegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | entrecôte á 175 g2 entrecôte á 175 g | | | olie til stegning olie til stegning | 2½ | dl. | mælk2½ dl. mælk | 50 | g. | smør50 g. smør | 1 | brev | pulver bearnaise1 brev pulver bearnaise | 1 | tsk. | tomatkoncentrat1 tsk. tomatkoncentrat | | | salt salt | | | peber peber | 400 | g. | nye kartofler400 g. nye kartofler | 1 | tsk. | tørret timian1 tsk. tørret timian | 250 | g. | broccoli, buketter250 g. broccoli, buketter | | | |
| |
Kartofler skrabes og koges i letsaltet vand. Vandet hældes fra og kartoflerne ristes gyldne på pande sammen med lidt timian.
Entrecôterne steges af på varm pande ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. Krydres med salt og peber.
Broccolien koges i letsaltet vand. Smørret smeltes, pulver hældes i under omrøring. Mælk tilsættes og tilsidst røres tomatkoncentrat i.
Entrecôte anrettes med kartofler, sauce og broccoli.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8
(7 stemmer)
Opskriften er vist 16939 gange, og udskrevet 298 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|