olie til stegning og fritering olie til stegning og fritering
50
g.
hvedemel50 g. hvedemel
1
æggeblomme1 æggeblomme
1
æggehvide1 æggehvide
1
spsk.
olie1 spsk. olie
0,6
dl.
øl, (stuetemperatur)0,6 dl. øl, (stuetemperatur)
200
g.
majskorn (optøet og afdryppet)200 g. majskorn (optøet og afdryppet)
Opskrift:
I en lille skål kommes melet, hvori der laves et hul, hvor æggeblomme, olie og øl kommes i. Det hele røres godt sammen. Skal nu stå en time ved stuetemperatur.
I en lille gryde svitses hvidløg i lidt olie og tilsættes tomaterne. Det koges godt igennem og krydres. I en lille pande hældes olie, så der er ca 2-3 cm olie i højden.
Æggehviden piskes op og vendes i dejen (orly-dej), deri vendes majs. Med en spiseske tager men nu små portioner af blandingen og kommer dem i den varme olie. De bages gyldne og lægges på fedtsugende papir.
Bøfferne krydres og steges på en pande ca. 4 min på hver side og trækker 5 min.
Det hele anrettes på tallerken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9278 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider