Entrecôte med friteret majs og tomat sauce
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt : Red : |
|
|
I en lille skål kommes melet, hvori der laves et hul, hvor æggeblomme, olie og øl kommes i. Det hele røres godt sammen. Skal nu stå en time ved stuetemperatur.
I en lille gryde svitses hvidløg i lidt olie og tilsættes tomaterne. Det koges godt igennem og krydres. I en lille pande hældes olie, så der er ca 2-3 cm olie i højden. Æggehviden piskes op og vendes i dejen (orly-dej), deri vendes majs. Med en spiseske tager men nu små portioner af blandingen og kommer dem i den varme olie. De bages gyldne og lægges på fedtsugende papir. Bøfferne krydres og steges på en pande ca. 4 min på hver side og trækker 5 min. Det hele anrettes på tallerken. |
|
Opskriften er vist 11100 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne