Entrecôte med rissoles-kartofler og squash

Entrecôte med rissoles-kartofler og squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 entrecôte á ca 175 g
 olie til stegning
½ squash, skåret i stave
4 udblødte soltørrede tomater, i strimler
2 fedhvidløg, finthakket
1 tsk.timian
2 dl.Mornaysauce
 olie til stegning
 salt
 peber
400 g.små kartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne sættes over at koge. Koges 15 min og dryppes kogt af. Steg dem videre i panden til de er møre. Krydr med salt og peber.

I anden pande steges squashstave af sammen med hvidløg, timian og soltørrede tomater, derpå hældes mornaysaucen og det hele koges op. Bøfferne steges på begge sider ca. 3 minutter på hver side. Trækker yderligere et par min.





karakterer:
Opskriften er vist 17030 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu