entrecote (ca. 2 cm. tykke) 4 entrecote (ca. 2 cm. tykke)
30
g.
smør/olie 30 g. smør/olie
Groft salt Groft salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
1
kg.
champignon 1 kg. champignon
1
bdt.
persille 1 bdt. persille
2
spsk.
citronsaft 2 spsk. citronsaft
Myntekartofler: Myntekartofler:
1
kg.
små kartofler 1 kg. små kartofler
30
g.
smør 30 g. smør
Hakket mynte Hakket mynte
2
fed
hvidløg 2 fed hvidløg
Opskrift:
Rids fedtkanten på bøfferne.
Smelt smørret og brun bøfferne på begge sider. Dæmp varmen og steg bøfferne ca. 2 minutter på hver side - afhængig af, hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.
Tag bøfferne af panden og læg dem på opvarmede tallerkener.
Kom de rensede champignoner på panden og lad dem småsimre ca. 5 minutter.
Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.
Myntekartofler:
Små kogte kartofler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg
Servering:
Server bøfferne med myntekartofler og champignon til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18042 gange, og udskrevet 361 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider