Bøf med champignon og myntekartofler

Bøf med champignon og myntekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 entrecote (ca. 2 cm. tykke)
30 g.smør/olie
 Groft salt
 friskkværnet peber
1 kg.champignon
1 bdt.persille
2 spsk.citronsaft
 
 Myntekartofler:
1 kg.små kartofler
30 g.smør
 Hakket mynte
2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Rids fedtkanten på bøfferne. Smelt smørret og brun bøfferne på begge sider. Dæmp varmen og steg bøfferne ca. 2 minutter på hver side - afhængig af, hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen. Tag bøfferne af panden og læg dem på opvarmede tallerkener. Kom de rensede champignoner på panden og lad dem småsimre ca. 5 minutter. Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.

Myntekartofler:
Små kogte kartofler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg

Servering:
Server bøfferne med myntekartofler og champignon til.





karakterer:
Opskriften er vist 19107 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu