Rib Eyes Roquefort

Rib Eyes Roquefort, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Rib eye

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Rib Eyes
 smør
 salt
 peber
75 g.roquefort ost eller Høng Himmelblå
1 håndfuldspæde spinatblade eller hjertesalat
0.5 bdt.brøndkarse
6-8 småcherrytomater
8 sorte oliven
50 g.bacon i små tern
1 løg i både
0.5 spsk.olivenolie
2 tsk.balsamicoeddike
 
Opskrift:
Rib Eyes:
Brun hurtigt bøfferne på panden og steg dem 1 min. på hver side i lidt smør. Læg bøfferne i et smurt ovnfast fad og fordel osten oven på. Gratinér kødet ved 250°C i 5-6 min. Krydr med salt og peber og lad dem hvile ca. 5 min.

Salat:
Skyl spinatbladene grundigt og nip stilken af. Bland spinatbladene med brøndkarse, halve cherrytomater samt oliven. Sautér bacon og løgbåde 3-4 min. i olivenolie, tilsæt balsamico eddike og lad det koge ind.

Afkøl blandingen lidt og bland den i salaten. Servér salaten til de gratinerede Rib Eyes sammen med persilleflutes og evt. stegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14526 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu