Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rib eye balsamico med urtelasagne

Rib eye balsamico med urtelasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Rib eye

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 Rib eyes
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
2 fedhvidløg
5 lasagneplader
125 g.champignon
150 g.squash
1 løg
2 spsk.olivenolie
1/2 ds.flåede hakkede tomater
1 spsk.friskhakket basilikum
 salt
 peber
125 g.frisk mozzarellaost
1/4 dl.balsamico-eddike
1/2 dl.rødvin
1 dl.okse- eller kalve-bouillon
4 meget finthakkede sorte oliven
 evt. 1 tsk. Maizena
15 g.smør
 salt
 peber
 evt. brøndkarse
 
Opskrift:
Urtelasagne:
Kog lasagnepladerne 8 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af, del hver plade i tre eller stik tre cirkler ud.

Sautér champignon i skiver, små squash-tern og hakket løg i olivenolie 2-3 min. Tilsæt flåede tomater og basilikum, smag til med salt og peber.

Skær osten i 8 tynde skiver. Læg lasagnepladerne lagvis med urtefyld (først urtefyld, så lasagneplade, urtefyld, ost, lasagneplade, urtefyld, lasagneplade, urtefyld og ost). Bag lasagnen ved 225°C i 15 min.

Rib eyes:
Brun kødet på begge sider i 1/2 min. ialt på en tør, meget varm pande. Kom lidt olivenolie ved, skru ned for varmen og steg kødet ca. 2 min. på hver side. Krydr med knust hvidløg, salt og peber. Anret Rib eyes på to tallerkener sammen med urtelasagne og lad dem hvile, mens saucen tilberedes.

Sauce:
Kog panden af med balsamico-eddike. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve. Kom bouillon og oliven ved, kog skyen igennem og jævn evt. med lidt Maizena, rørt ud i vand. Smag til med salt og peber, pisk smørret i.

Servér saucen til kødet, pynt evt. med lidt brøndkarse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12270 gange,
og udskrevet 267 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu