Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Entrecote med bønner og frisk merian

Entrecote med bønner og frisk merian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
2 Entrecote
1 fint snittet løg
250 g.nippet bønner
 saft fra ½ citron
 frisk merian efter ønske
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt olie på en pande og brun bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber. Steg dem 3 - 4 minutter på hver side (alt efter hvor rosa man ønsker dem stegt) og lad dem hvile lunt 5 minutter. Blancher bønnerne i kogende let saltet vand i 2 minutter. Hæld dem på en sigte og lad dem dryppe af. Varm lidt olivenolie på en pande og sauter løget indtil det bliver gyldent. Tilsæt bønner og lad dem riste med 2 - 3 minutter. Tilsæt citronsaft, merian, salt og masser af friskkværnet peber. Server til de gode bøffer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16249 gange,
og udskrevet 266 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

C. Larsen  -  2007-06-22 21:30:33
Jeg synes merian har en væmmelig smag i forhold til de andre ingredienser, så jeg vil prøve den uden merian-krydderiet

Arne Andreasen  -  0000-00-00 00:00:00
Brug et fed hvidløg sammen med løg og bønner