Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegt entrecote med sauce af peberfrugt og kapers

Stegt entrecote med sauce af peberfrugt og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 entrecôte bøffer
1 glassyltede røde peberfrugter
1 spsk.kapers
2 dl.kalvefond
 frisk koriander
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Tag det af panden og lad det hvile indpakket i 5 minutter. Kom peberfrugt i en gryde med kapers og fond. Kog det igennem og tilsæt plukket koriander. Smag til med salt og peber. Server til kødet evt. med kogte nye kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12152 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-04-08 12:35:11
der skulle være til flere personer! så dårlig ret!