Stegt entrecote med sauce af peberfrugt og kapers

Stegt entrecote med sauce af peberfrugt og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 entrecôte bøffer
1 glassyltede røde peberfrugter
1 spsk.kapers
2 dl.kalvefond
 frisk koriander
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Tag det af panden og lad det hvile indpakket i 5 minutter. Kom peberfrugt i en gryde med kapers og fond. Kog det igennem og tilsæt plukket koriander. Smag til med salt og peber. Server til kødet evt. med kogte nye kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 14141 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-08 12:35:11
der skulle være til flere personer! så dårlig ret!