Først skal der laves coleslaw. Find en skål og riv 2 gulerødder groft ned i, lad 200 g snittet rødkål og 2 snittede forårsløg følge efter.
Bland en dressing. Først med en teskefuld af hver af disse: soya, honning, finthakket ingefær, hvidløg og vineddike, så med en spiseskefuld sesamolie og olivenolie. Bland den i grøntsagerne sammen med et bundt frisk koriander.
Steg eller grill 2 entrecotes på en god varm pande i lidt olivenolie. De skal have et par minutter på hver side. Krydr til sidst med salt og peber.
Servér salaten til kødet sammen med godt, groft brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14021 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider