Entrecote Indochine

Entrecote Indochine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 gulerødder
200 g.rødkål
2 forårsløg
 
 Dressing:
1 tsk.soya
1 tsk.honning
1 tsk.finthakket ingefær
1 tsk.hvidløg
1 tsk.vineddike
1 spsk.sesamolie
1 spsk.olivenolie
 
1 bdt.frisk koriander
 
2 entrecotes
 lidt olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Først skal der laves coleslaw. Find en skål og riv 2 gulerødder groft ned i, lad 200 g snittet rødkål og 2 snittede forårsløg følge efter.

Bland en dressing. Først med en teskefuld af hver af disse: soya, honning, finthakket ingefær, hvidløg og vineddike, så med en spiseskefuld sesamolie og olivenolie. Bland den i grøntsagerne sammen med et bundt frisk koriander.

Steg eller grill 2 entrecotes på en god varm pande i lidt olivenolie. De skal have et par minutter på hver side. Krydr til sidst med salt og peber.

Servér salaten til kødet sammen med godt, groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14939 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu