L'entrecôte Beaujolaise

L'entrecôte Beaujolaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Entrecotestykke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1200 g.entrecôte
 smør
 hvedemel
1 skalotteløg
 peberkorn
 persille
 timian
 laurbær
 selleri
 
1 kraftig Beaujolais vin.
 hvidløg
 Cognac
 marv
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær entrecôten i så mange stykker som nødvendig. Krydr skiverne og gril dem efter behag på en varm pande med smør. Fjern entrecôterne og læg dem på et fad.

I smørret som er tilbage på panden, tilsættes det finhakkede skalotteløg, hele peberkorn, persille, timian, laurbær og selleri. Tilsæt Beaujolais vin (3 gange så meget som den mængde sauce man vil opnå). Lad det reducere til 2/3 del og bland til sidst med blødgjort smør. Tilsæt lidt hakket hvidløg, lidt Cognac og monter til sidst med lidt smør. Saucen må ikke koges op. Hæld saucen gennem en si.

Placer nogle skiver marv på kødet og masker med saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11948 gange,
og udskrevet 153 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu