Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Entrecote med vinsauce

Entrecote med vinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 entrecôte eller eng. bøffer
20 g.smør
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 dl.Bourgogne
2 skalotteløg
50 g.champignons
1 laurbærblad
1-2 stilketimian
15 g.smør
1 spsk.mel
1 dl.oksebouillon
 salt
 peber
1 dl.kaffefløde
 
 
Opskrift:
Kog rødvin, pillede løg, champignons, laurbærblad og timian i en gryde i ca. 10 min. under låg.

Smelt smørret i gryden, drys melet i og pisk det sammen. Spæd med rødvinssky og bouillon.

Kog saucen 3 min og tilsæt fløde, salt og peber.

Server med ristede champignons, bønner og ovnstegte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16193 gange,
og udskrevet 367 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Finn Jørgensen  -  0000-00-00 00:00:00
God og meget nem mad, enkelt og lige til.