Entrecote med vinsauce

Entrecote med vinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 entrecôte eller eng. bøffer
20 g.smør
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 dl.Bourgogne
2 skalotteløg
50 g.champignons
1 laurbærblad
1-2 stilketimian
15 g.smør
1 spsk.mel
1 dl.oksebouillon
 salt
 peber
1 dl.kaffefløde
 
 
Opskrift:
Kog rødvin, pillede løg, champignons, laurbærblad og timian i en gryde i ca. 10 min. under låg.

Smelt smørret i gryden, drys melet i og pisk det sammen. Spæd med rødvinssky og bouillon.

Kog saucen 3 min og tilsæt fløde, salt og peber.

Server med ristede champignons, bønner og ovnstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 18122 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
God og meget nem mad, enkelt og lige til.