emmentaler ost, mild revet50 g. emmentaler ost, mild revet
1
spsk.
olivenolie 1 spsk. olivenolie
Sauce: Sauce:
stegeskyen stegeskyen
75
g.
svampe champignon, i mindre stykker75 g. svampe champignon, i mindre stykker
evt. lidt smør evt. lidt smør
1
dl.
creme fraiche 38% 1 dl. creme fraiche 38%
½
dl.
rødvin ½ dl. rødvin
Tilbehør: Tilbehør:
forårsløg sauteret forårsløg sauteret
Opskrift:
Kartoffel-galetter:
Bland kartofler, ost og persille i en skål. Læg blandingen i 10 små toppe på en plade med bagepapir - og tryk dem flade og helt tynde. Dryp lidt olie over og krydr med friskkværnet peber. Bag dem 8-10 minutter ved 250 grader C og tag dem af bagepapiret, så snart de er færdige.
Entrecôtes:
Smelt smørret på en pande og steg kødet ca. 3 min. på hver side ved kraftig varme. Tag det af panden og krydr med salt og friskkværnet peber. Dæk entrecôterne med alufolie og lad dem hvile 5-10 min.
Sauce:
Kom svampene på panden og svits dem i stegeskyen ca. 3 min. Tilføj evt. lidt ekstra smør. Tilsæt creme fraiche og rødvin, bring saucen op mod kogepunktet under omrøring. Smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 24660 gange, og udskrevet 655 gange.
Kommentarer
EverH - 2013-02-08 12:53:51 Lyder godt med de kartofler, vil jeg prøve i aften, men du nævner persille i opskriften men ikke i ingrediens-listen....forglemmelse?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider