Entrecôte med kartoffel-galetter og rødvinssauce

Entrecôte med kartoffel-galetter og rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 entrecôtes
20 g.smør
 
 Galetter:
150 g.kartofler groftrevet
50 g.emmentaler ost, mild revet
1 spsk.olivenolie
 
 Sauce:
 stegeskyen
75 g.svampe champignon, i mindre stykker
 
 evt. lidt smør
1 dl.cremefraiche 38%
½ dl.rødvin
 
 Tilbehør:
 forårsløg sauteret
 
Opskrift:
Kartoffel-galetter:
Bland kartofler, ost og persille i en skål. Læg blandingen i 10 små toppe på en plade med bagepapir - og tryk dem flade og helt tynde. Dryp lidt olie over og krydr med friskkværnet peber. Bag dem 8-10 minutter ved 250 grader C og tag dem af bagepapiret, så snart de er færdige.

Entrecôtes:
Smelt smørret på en pande og steg kødet ca. 3 min. på hver side ved kraftig varme. Tag det af panden og krydr med salt og friskkværnet peber. Dæk entrecôterne med alufolie og lad dem hvile 5-10 min.

Sauce:
Kom svampene på panden og svits dem i stegeskyen ca. 3 min. Tilføj evt. lidt ekstra smør. Tilsæt creme fraiche og rødvin, bring saucen op mod kogepunktet under omrøring. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 26718 gange,
og udskrevet 689 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-08 12:53:51
Lyder godt med de kartofler, vil jeg prøve i aften, men du nævner persille i opskriften men ikke i ingrediens-listen....forglemmelse?