helbladet dybfrossen spinat 500 g. helbladet dybfrossen spinat
500
porrer i skiver500 porrer i skiver
salt salt
1/4
l.
fløde 9 % 1/4 l. fløde 9 %
800
g.
Kalkunbryst 800 g. Kalkunbryst
1
pk.
pikantost med krydderurter 1 pk. pikantost med krydderurter
2-3
fed
hvidløg 2-3 fed hvidløg
Santa Maria "Texas Hot" Santa Maria "Texas Hot"
salt salt
Opskrift:
Optø spinaten i en si, og fordel den i bunden af et ildfast fad.
Porrer skæres i ringe, og lægges ovenpå spinaten.
Kalkunbrystet brunes på begge sider, og krydres med salt & peber. Skær nogle dybe revner på tværs af brystet, med
ca. 5 cm. mellemrum, og fyld disse op med pikantost.
Presset hvidløg smørers over kødet, som til slut drysses med Santa Maria "Texas Hot"... (pas på det er stærkt).
Brystet lægges ovenpå spinat/porrerne, og fløden hældes ved.
Stilles i ovnen ca. 45-60 min. ved 200 grader C. alm. ovn.
Tilbehør :
Pasta/ris & flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(47 stemmer)
Opskriften er vist 61679 gange, og udskrevet 1742 gange.
Kommentarer
Dorthe - 2010-02-04 12:08:10 undlad texas hot og svøp den i bacon sever små nye kogtekartofler vendt i smør på panden og en god tomatsalat og en brokolisalat er også rigtig god til og en god yougurt dressing med friske krydderurter prøv det er bare himmelsk
Per - 2008-07-07 22:17:19 Havde lidt problemer med at finde texas hot, men mener nu det er den der heder texas krydderi, det er på glas lige som f.eks. salt og peber fra Santa Maria
frederik vilmand-olsen - 0000-00-00 00:00:00 der kunne godt ha blevet tilført lidt dressing
carina - 0000-00-00 00:00:00 Himmel god opskrift. Den smager vidunderligt.
solidex - 0000-00-00 00:00:00 Kødet kan med fordel også pakkes ind i bacon inden det kommes i ovnen!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider