kalkunbryst eller -filet170 g. kalkunbryst eller -filet
100
g.
gulerødder100 g. gulerødder
100
g.
majroer eller anden rodfrugt100 g. majroer eller anden rodfrugt
100
g.
spidskål eller savoykål100 g. spidskål eller savoykål
1
kvist
timian1 kvist timian
1
dl.
bouillon1 dl. bouillon
1/2
tsk.
HP Sauce1/2 tsk. HP Sauce
salt salt
peber peber
persille persille
Opskrift:
Kog gulerødder og majroer i bouillon ca. 10 min. Skær kødet i terninger og kog med i gryden, samt med kålen i ca. 10 min. mere. Krydr med timian, salt og peber samt hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 15870 gange, og udskrevet 344 gange.
Kommentarer
AD - 2008-10-17 12:41:09 Meen et skvat kaffefløde er ikke af vejen..for at det kan kaldes stuvning må det næsten laves i en opbagtsovs eller jævnes med fløde (fløde stuvning) ellers kan det vel næppe kaldes stuvning? Denne opskrift er klart overset. Jeg elsker den en rigtig efterårs opskrift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider