Irsk stuvning (Kalkun)

Irsk stuvning (Kalkun), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
170 g.kalkunbryst eller -filet
100 g.gulerødder
100 g.majroer eller anden rodfrugt
100 g.spidskål eller Savoykål
1 kvisttimian
1 dl.bouillon
0.5 tsk.HP Sauce
 salt
 peber
 persille
 
 
Opskrift:
Kog gulerødder og majroer i bouillon ca. 10 min. Skær kødet i terninger og kog med i gryden, samt med kålen i ca. 10 min. mere. Krydr med timian, salt og peber samt hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 18679 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-17 12:41:09
Meen et skvat kaffefløde er ikke af vejen..for at det kan kaldes stuvning må det næsten laves i en opbagtsovs eller jævnes med fløde (fløde stuvning) ellers kan det vel næppe kaldes stuvning? Denne opskrift er klart overset. Jeg elsker den en rigtig efterårs opskrift.