Kyllingefileten skæres i tern på 1 x 1 cm. Æggehviden, lidt vand og ½ spsk. majsstivelse piskes sammen. Salt tilsættes. Kødet vendes i æggehvide blandingen.
Broccoli plukkes i små buketter. Forårsløgene skæres på skrå i ca. 1 cm. tykke skiver. Peberfrugten skæres i tern. Pisk majsstivelse, sake (sherry) sojasauce, bouillon og sambal olek sammen i en skål.
Halvdelen af olien varmes på panden. Kyllingen steger ca. 4 minutter og fjernes fra panden. ½ spsk. olie kommes på panden. Ingefær, hvidløg og broccoli steges et par minutter og fjernes fra panden.
Resten af olien varmes på panden. Forårsløg og peberfrugt svitses et par minutter. Kyllingekød, broccoli, sukkerærter og sauceblandingen tilsættes og retten bringes i kog. Cashewnødder blandes i retten – som serveres med dampende varme ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12936 gange, og udskrevet 354 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider