Broccolien skæres i mindre stykker.
Løgene pilles og skæres i mindre stykker.
Broccoli og løg koges i bouillon i ca. 5 min.
6 små buketter tages fra til pynt, resten blendes.
Saucen kommes tilbage i gryden og varmes op.
Majsstivelsen udrøres i fløden og røres i saucen. Koges igennem og smages til med peber.
Serveres med gulerodssalat og parmesanost
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15861 gange, og udskrevet 246 gange.
Kommentarer
cille - 2013-03-07 09:32:10 man kunne jo også stege løgene i lidt olie eller smør så de bliver gennemsigtige, og så blende dem med så giver det en hel anden smag :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider