Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkunret med grøntsager og cashewnødder

Kalkunret med grøntsager og cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.kalkunbryst eller schnitzel
1 porre
1 mellemstort løg eller 2 forårsløg
2 gulerødder
100 g.broccolibuketter
1 dl.hønsebouillon
1 spsk.soyasauce
1,5 spsk.cashewnodder
 salt
200 g.cherrytomater
2 spsk.olie til stegning
 
 
Opskrift:
Skær kødet i tynde strimler. Rens porren og skær den i ringe. Løget skæres i små tern/forårsløgene renses og skæres i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Broccolien deles i små, mundrette buketter.

Varm wok/stegegryde op til den ryger. Kom de 2 spsk olie i og derefter kødet. Kodet steges til det skifter farve. Tilsæt grøntsagerne og stir-fry i et minuts tid. Hæld hønsebouillon og soyasauce ved. Tilsæt cashewnødderne og smag til med salt (jeg bruger ofte soyasauce i stedet for salt til denne ret). Lad retten koge godt igennem. Tilsæt cherrytomaterne og server straks.

Serveres med ris og gerne basmatiris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15334 gange,
og udskrevet 560 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu