skrællede, melede kartofler i mindre stykker1 kg. skrællede, melede kartofler i mindre stykker
kartoffelvand kartoffelvand
150
g.
Karolines CremeTapenade med oliven150 g. Karolines CremeTapenade med oliven
1½
tsk.
groft salt1½ tsk. groft salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Pynt: Pynt:
Hakkede grønne oliven Hakkede grønne oliven
Opskrift:
Bring vandet i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem møre ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Tag 3 dl kogende kartoffelvand fra og hæld resten af vandet fra kartoflerne. Damp dem tørre.
Mos kartoflerne, evt. med en kartoffelstøder. Vend cremetapenaden i kartoflerne sammen med kartoffelvand, salt og peber.
Smag til.
Tips:
I stedet for cremetapenade med oliven kan man anvende cremetapenade med basilikum.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8637 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider