Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkun med broccoli og sennepskorn

Kalkun med broccoli og sennepskorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkun med broccoli og sennepskorn, billede 4 Kalkun med broccoli og sennepskorn, billede 1 Kalkun med broccoli og sennepskorn, billede 2 Kalkun med broccoli og sennepskorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk. Sennepsfrø¸ gule
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
250 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sherryvineddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Sennepskornene udblødes ½ time i koldt vand.

Broccolien deles i små buketter, stokken kan skæres i terninger. Squashen skæres i halve skiver.

Broccolistokken svitses i smørret. Kødet svitses med. Broccolitoppe, squash, bouillon, flødeost, vineddike og sennepskorn tilsættes. Snurrer sammen i 3-4 min.

Majsstivelse udrøres i vandet og røres i. Koges igennem og smages til med salt og peber.

Servér med friskkogt pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 61110 gange,
og udskrevet 2149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6021 (1433 kcal)
KJ pr. Pers. 1505 (358 kcal)
Vægt ialt 2009 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 299 KJ (71 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 15.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu