Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisk i tomatsauce

Fisk i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fisk i tomatsauce, billede 4 Fisk i tomatsauce, billede 1 Fisk i tomatsauce, billede 2 Fisk i tomatsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
5 dl. Tomatjuice. konserves
4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
600 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Skyl fisken godt og grundig. Skær løgene i store terninger hak hvidløgene fint.

Bring tomatjuicen i kog med løg og lad det koge igennem i 3-4 min.

Læg fisken i den varme sauce læg et låg på og lad retten stå og simre i 10 minutter, smag til med salt og peber og drys hvidløg og persille over.

Serveres med kogte grøntsager og kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 84732 gange,
og udskrevet 2636 gange.


Energi:
KJ total 9064 (2158 kcal)
KJ pr. Pers. 2266 (539 kcal)
Vægt ialt 3608 gram
Vægt pr. Pers. 902 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 251 KJ (59 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pernille  -  2010-01-01 23:59:41
Er også god med ris til.


Mosegaard Skovbrug  -  2009-05-16 11:21:36
Du kan sagtens bruge andre former for "hvid" fisk - f.eks Pangasius hvilket gør retten meget billigere og ikke forringer smagen. Lidt flåede tomater skader heller ikke retten.


Helle jensen  -  2009-02-18 13:59:12
Uhmm lyder lækkert.. og dejlig magert.. passer til slankekuren... c¨,) Det vil jeg lave til aften... Men lige et spørgsmål... kunne man ikke godt bruge alt muligt andet "hvid" fisk end torsk...?? det er jeg ikke så glad for..


sara  -  0000-00-00 00:00:00
retten er meget go. Lidt chili vil være super