Skyl fisken godt og grundig. Skær løgene i store terninger
hak hvidløgene fint.
Bring tomatjuicen i kog med løg og
lad det koge igennem i 3-4 min.
Læg fisken i den varme sauce
læg et låg på og lad retten stå og simre i 10 minutter, smag til med salt og peber og drys hvidløg og persille over.
Serveres med kogte grøntsager og kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(15 stemmer)
Opskriften er vist 87338 gange, og udskrevet 2705 gange.
Energi:
KJ total 9064 (2158 kcal)
KJ pr. Pers. 2266 (539 kcal)
Vægt ialt 3608 gram
Vægt pr. Pers. 902 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 251 KJ (59 kcal) Protein 6.1 gram Fedt 0.4 gram Kulhydrat 8.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Pernille - 2010-01-01 23:59:41 Er også god med ris til.
Mosegaard Skovbrug - 2009-05-16 11:21:36 Du kan sagtens bruge andre former for "hvid" fisk - f.eks Pangasius hvilket gør retten meget billigere og ikke forringer smagen. Lidt flåede tomater skader heller ikke retten.
Helle jensen - 2009-02-18 13:59:12 Uhmm lyder lækkert.. og dejlig magert.. passer til slankekuren... c¨,) Det vil jeg lave til aften... Men lige et spørgsmål... kunne man ikke godt bruge alt muligt andet "hvid" fisk end torsk...?? det er jeg ikke så glad for..
sara - 0000-00-00 00:00:00 retten er meget go. Lidt chili vil være super
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider