Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fisk i tomatsauce

Fisk i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fisk i tomatsauce, billede 4 Fisk i tomatsauce, billede 1 Fisk i tomatsauce, billede 2 Fisk i tomatsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
5 dl. Tomatjuice. konserves
4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
600 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   


Opskrift:

Skyl fisken godt og grundig. Skær løgene i store terninger hak hvidløgene fint.

Bring tomatjuicen i kog med løg og lad det koge igennem i 3-4 min.

Læg fisken i den varme sauce læg et låg på og lad retten stå og simre i 10 minutter, smag til med salt og peber og drys hvidløg og persille over.

Serveres med kogte grøntsager og kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 85990 gange,
og udskrevet 2680 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Pernille  -  2010-01-01 23:59:41
Er også god med ris til.


Mosegaard Skovbrug  -  2009-05-16 11:21:36
Du kan sagtens bruge andre former for "hvid" fisk - f.eks Pangasius hvilket gør retten meget billigere og ikke forringer smagen. Lidt flåede tomater skader heller ikke retten.


Helle jensen  -  2009-02-18 13:59:12
Uhmm lyder lækkert.. og dejlig magert.. passer til slankekuren... c¨,) Det vil jeg lave til aften... Men lige et spørgsmål... kunne man ikke godt bruge alt muligt andet "hvid" fisk end torsk...?? det er jeg ikke så glad for..


sara  -  0000-00-00 00:00:00
retten er meget go. Lidt chili vil være super