Fisk i tomatsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
5 dl. Tomatjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
600 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 9064 (2158 kcal)
KJ pr. Pers. 2266 (539 kcal)
Vægt ialt 3608 gram
Vægt pr. Pers. 902 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 251 KJ (59 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)