nakkekoteletter (ca.1½ cm tykke)4 nakkekoteletter (ca.1½ cm tykke)
salt salt
peber peber
karry karry
20
g.
smør eller margarine20 g. smør eller margarine
Broccoli Broccoli
2
tsk.
olie2 tsk. olie
500
g.
broccoli500 g. broccoli
½-1
peberfrugt½-1 peberfrugt
½
tsk.
stødt ingefær½ tsk. stødt ingefær
evt. 1 fed hvidløg evt. 1 fed hvidløg
1-1½
dl.
vand1-1½ dl. vand
sød sojasauce efter smag sød sojasauce efter smag
salt salt
Tilbehør Tilbehør
4
dl.
ris4 dl. ris
Opskrift:
Kødet duppes tørt, krydres på begge sider med peber og karry og brunes derefter i smørret i 1 minut på hver side ved god varme.
Skru ned til middel varme og steg dem 4-5 minutter på hver side. Koteletterne krydres med salt og holdes varme, evt. på en varm tallerken.
Skær broccolien i buketter. De største buketter halveres, så størrelsen bliver ensartet. Peberfrugten skæres i strimler.
Hæld olien på panden ved kraftig varme og tilsæt grøntsager, ingefær og presset hvidløg. Vend det hele så det bliver blandet og hæld vandet i panden. Vend fortsat blandingen indtil vandet er fordampet. Mærk om broccolien er tilpas mør.
Smag til med soja og salt.
Tips:
Pande-broccoli kan også severes til frikadeller, schnitzler, koteletter, etc.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 19259 gange, og udskrevet 291 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider