Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nakkekoteletter med pande-broccoli

Nakkekoteletter med pande-broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 nakkekoteletter (ca.1½ cm tykke)
 salt
 peber
 karry
20 g.smør eller margarine
 
 Broccoli
2 tsk.olie
500 g.broccoli
½-1 peberfrugt
½ tsk.stødt ingefær
 evt. 1 fed hvidløg
1-1½ dl.vand
 sød sojasauce efter smag
 salt
 
 Tilbehør
4 dl.ris
 
Opskrift:
Kødet duppes tørt, krydres på begge sider med peber og karry og brunes derefter i smørret i 1 minut på hver side ved god varme.

Skru ned til middel varme og steg dem 4-5 minutter på hver side. Koteletterne krydres med salt og holdes varme, evt. på en varm tallerken.

Skær broccolien i buketter. De største buketter halveres, så størrelsen bliver ensartet. Peberfrugten skæres i strimler.

Hæld olien på panden ved kraftig varme og tilsæt grøntsager, ingefær og presset hvidløg. Vend det hele så det bliver blandet og hæld vandet i panden. Vend fortsat blandingen indtil vandet er fordampet. Mærk om broccolien er tilpas mør.

Smag til med soja og salt.

Tips:

Pande-broccoli kan også severes til frikadeller, schnitzler, koteletter, etc.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18803 gange,
og udskrevet 288 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu