Fiskefileterne lægges i et fad og drysses med salt og peber.
Gulerødder og løg findeles og koges næsten møre i vand.
Sovsen blandes af ituskårne, flåede tomater, gulerødder løg og de øvrige ingredienser.
Smag til med salt og peber.
Sovsen fordeles over fisken og retten sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
Serveres med kartofler og ekstra grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(22 stemmer)
Opskriften er vist 88063 gange, og udskrevet 2304 gange.
Energi:
KJ total 6753 (1607 kcal)
KJ pr. Pers. 1688 (401 kcal)
Vægt ialt 2419 gram
Vægt pr. Pers. 604 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal) Protein 6.5 gram Fedt 0.4 gram Kulhydrat 9.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Jan Buttrup - 2021-02-06 16:18:03 Rigtig fin nem og meget velsmagende ret, som bestemt lever op til sit navn.
Ulrik - 2019-08-14 15:05:25 Den har nu ikke meget til fælles med andre opskrifter, jeg kan finde på torsk provencale. Den skulle nok nærmere hedde torsk fra provinsen.
palmqvist2000 - 2015-12-22 22:04:46 Prøv at erstatte vandet med tør hvidvin.
Fru Rasmussen - 2014-04-09 13:46:26 Desværre ikke vores smag, trods det, vi kan lide alle de ting, der skal i.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider