Torsk provencale næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
680 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 store Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Pynt:
4 skiver Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 6753 (1607 kcal)
KJ pr. Pers. 1688 (401 kcal)
Vægt ialt 2419 gram
Vægt pr. Pers. 604 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)