Indbagt perlehønebryst med urter og bacon

Indbagt perlehønebryst med urter og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 friske franske perlehønsbryster (ca.160 g pr. )
100 g.bacon (ikke skiver)
 salt
 peber
1 kvisttimian
 
1 storgulerod
 porre
 fennikel
½ knoldselleri
1 dl.vand
 
 butterdej
1 æg
 
Opskrift:
Start med at tænde for ovnen på 225 grader C.

Befri baconstykket for sværen og skær det i små tern. Skyl grøntsagerne og skær gulerod og porre i ½ cm tykke skiver og fennikel og selleri i tilsvarende stykker.

Damp så bacon og grøntsager i 1 dl. vand i ca. 5 min. (grøntsagerne må endelig ikke blive bløde) og hæld det hele op i et ildfast fad til afkøling. Når grøntsagerne er kølet af, krydres perlehønebrysterne med salt og peber og timian og lægges ovenpå.

Fadet dækkes nu med den tyndt udrullede butterdej, som smøres med det sammenpiskede æg.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader C og bag retten ca. 40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 14086 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-15 16:18:14
Har skrevet de sidste ingredienser på, men mangler stadig mængder derpå.

  -   2011-01-15 14:49:45
Rigtig dårlig indkøbsliste

  -   2009-03-27 09:58:28
Hvad med at nævne ALLE ingredienser til retten?