Mazarinkage - Petits Fours næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
500 gram Ren rå marcipan
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
11 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 40425 (9625 kcal)
KJ pr. Pers. 1684 (401 kcal)
Vægt ialt 2420 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1670 KJ (397 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 25.6 gram
Kulhydrat 36.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)