Fløden koges i en gryde. Nougaten skæres i mindre stykker og smeltes under omrøring i fløden. Fløden røres jævn og hældes op i en skål, der stilles i køleskabet til dagen efter.
Sukker og blødt smør røres sammen. Et æg af gangen røres i. Marcipanen rives groft og røres i dejen. Hvedemel og bagepulver blandes og røres i dejen. Mælken røres i og dejen røres jævn. Dejen fyldes i en smurt muffinsform med 12 huller eller i 12 papirforme. Muffinerne bages midt i ovnen ved 200 grd. i ca. 20 minutter og afkøles.
Hindbær lunes i en gryde. Fløden tages ud fra køleskabet og piskes op til en fast mousse. Muffinerne skæres lige over i en over- og underdel. En klat mousse kommes på hver muffins underdel og overdelen sættes på. Hver muffin stilles på en desserttallerken og lidt hindbær fordeles på tallerkenen og pyntes med flormelis og mynte.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(10 stemmer)
Opskriften er vist 32224 gange, og udskrevet 965 gange.
Energi:
KJ total 22430 (5340 kcal)
KJ pr. Portion 22430 (5340 kcal)
Vægt ialt 1650 gram
Vægt pr. Portion 1650 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1359 KJ (323 kcal) Protein 4.7 gram Fedt 23.0 gram Kulhydrat 26.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Lailah - 2016-04-07 10:11:05 Hvor er det lige de mange gram hindbær indgår??
Alice - 0000-00-00 00:00:00 Virkelig gode, min søn var vild med dem
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider