Marcipanmuffins med nougatmousse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Nougat blød
   
1.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Ren rå marcipan
0.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Hindbær. dybfrost
   
Energi:
KJ total 22430 (5340 kcal)
KJ pr. Portion 22430 (5340 kcal)
Vægt ialt 1650 gram
Vægt pr. Portion 1650 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1359 KJ (323 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 23.0 gram
Kulhydrat 26.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)