Tunmousse 17
| 
 Hovedingrediens : Makrelfisk - Tun på dåse Indsendt : Red : | Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog | 
| 
 | 
| 
 
Opskriften er vist 222264 gange, og udskrevet 10016 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (200 stemmer) |  | 
| Kommentarer         Kath            -   2014-02-08 23:19:10 I kan jo ikke sige det er for meget citron, da mængden ikke er skrevet på ;)         Mona            -   2013-06-18 13:31:56 Rigtig god.         Randi            -   2013-02-16 23:08:50 Lige i ovenkanten af citron smagsmæssigt. Næste gang bruger vi nok kun halvdelen af mængden af citronsaften...         hende der er sig selv            -   2012-08-29 13:04:12 jeg skulle lave den til min far som er meget kræsen og hankunne li den så den må jo være god jeg kan ikke li tun         Trine            -   2012-01-01 23:45:07 Den er bare super god, vi tilføj noget chili da den ellers bliver lidt tam.         tine            -   2010-12-29 11:43:57 rigtigt god men pas på citron saft         Alex            -   2010-03-29 07:57:25 Brug kun Tun i olie , ale andre stæder kan du spare på fedtstof ( men ikke her )         O.L            -   2010-03-14 17:27:35 Prøv også uden husblas men med mayonnaise det er rigtig godt         Mogens            -   2010-02-17 10:35:46 Smager fantastisk         Vita            -   2010-01-10 18:23:46 Den var en stort hit her i huset;-D og ja jeg puttede også lidt paprika i dressingen!         trine            -   2009-11-30 13:35:01 Tun i olie eller vand ?         Lars            -   2009-10-10 12:00:03 Den er meget nem og lave, nu håber vi at den smager lige så godt.         bo rødvig            -   2009-08-01 10:50:30 tilføj lidt kapers det er osse godt.         gitte            -   2008-11-12 13:31:02 Man kan tilføje dressingen noget tøret dild det smager den regtit godt af         A og  T            -   2008-10-16 13:56:20 Dobbeltpotion passer til en tupperware form. Kanon god. Vi har lavet den mange gange, med stor succes.         Maja            -   2007-07-14 13:10:35 Tilføj dressingen noget paprika, så bliver den endnu bedre         Camilla            -   2007-04-14 14:00:25 Den er vanvittig god | 
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne

 
 




