Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Grydestegt nakkekam med appelsin

Grydestegt nakkekam med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.nakkekam uden spæk
1/2 spsk.karry
2 spsk.smør eller margarine
 Saften og skal fra en appelsin
3 dl.bouillon
 Salt
1 spsk.hvedemel
 Kulør
 


Tilbehør:
Serveres med saucen, og der gives løse ris til.
Opskrift:

Gnid kødet med karry og brun det godt i en stegegryde i smør eller margarine. Vask appelsinen og halver den. Pres saften ud og kom den sammen med skallen i gryden og hæld bouillon ved. Drys salt på med forsigtighed - afhængig af hvor salt bouillonen er. Læg låg på gryden og lad kødet småstege en god time. Tag kødet og appelsinskallerne op. Jævn stegeskyen med lidt meljævning og tilsæt evt. lidt kulør. Skær kødet for og anret det på et fad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19946 gange,
og udskrevet 710 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu