Børst svampen og skær roden af. Roden bruges i kikærtefyldet. Urterne, svamperoden og kikærterne, som er tilberedt efter anvisning på pakken, hakkes fint og vendes sammen med æg og fløde. Smag til med salt og peber. Smør portobelloerne med hvidløgsolien (den samme, som blev brugt til brødcroutonerne) og fordel fyldet i svampenes bund og læg en lille smule gedeost på toppen. Herefter er svampene klar til at komme i ovnen ved 175 grader i ca. 15-20 min. Grønsagsbouillon, fløde, kanel og kartoffelsuppen koges ned. Tag kanelstængerne op, når smagen er som ønsket. Umiddelbart før servering piskes jordnøddesmørret i. I mellemtiden kommes couscousen i en gryde. 6 dl vand bringes i kog, salt puttes i, og vandet hældes på couscousen. Læg låg på og lad det stå i 5 min. Tilsæt smørret og de hakkede figner, rør rundt og læg låg på igen, og lad gryden simre over svag varme i 5 min.
Anret med den gratinerede Portobello i midten. Form couscous som en juletop og anret den ved siden af svampen og træk kanelskyen rundt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 15468 gange, og udskrevet 191 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider