Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tatarsovs

Tatarsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Tatarsovs, billede 4 Tatarsovs, billede 1 Tatarsovs, billede 2 Tatarsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Kapers
   
1.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 spsk. Worcestershiresauce
lidt Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Opskrift:
Start med at koge ægget hårdkogt og lad det køle af.

Pil og hak ægget, purløg og kapers.

Bland mayonnaisen, piskefløde, sennep,worcestershire sauce, æg, purløg og kapers grundigt sammen.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Tips:

Server til grillstegt kød, fisk og skaldyr eller friturestegte retter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25151 gange,
og udskrevet 295 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5278 (1256 kcal)
KJ pr. Pers. 1319 (314 kcal)
Vægt ialt 250 gram
Vægt pr. Pers. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2107 KJ (501 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 54.3 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu