Tatarsovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Kapers
   
1.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 spsk. Worcestershiresauce
lidt Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 5278 (1256 kcal)
KJ pr. Pers. 1319 (314 kcal)
Vægt ialt 250 gram
Vægt pr. Pers. 62 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2107 KJ (501 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 54.3 gram
Kulhydrat 1.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)